Trajnim nga sektori i Pemtarisë – Krasitja dimërore e pemëve dhe teknikat më të mira të ruajtjes së tyre

Projekti Iniciativa per Fermeret e Vegjel te Suharekes (SUSI-LDF) financuar nga Agjencioni Austriak per Zhvillim dhe implementuar nga Fondi per Zhvillim Lokal sot me date 07 Dhjetor 2016 ka organizuar mbajtjen e trajnimit nga sektori i pemtarise “Krasitja dimërore e pemëve dhe teknikat më të mira të ruajtjes së tyre” i cili po udhehiqet nga Prof.dr. Sylë Sylanaj ekspert i pemtarise. Takimi po mbahet me fermeret perfitues te projektit si dhe fermere tjere te ftuar nga Komuna Suhareke nga sektori i pemtarise.