Trajnim nga sektori i bletarise – Pergatitja e bleteve per dimerim

Projekti Iniciativa per Fermeret e Vegjel te Suharekes (SUSI-LDF) financuar nga Agjencioni Austriak per Zhvillim dhe implementuar nga Fondi per Zhvillim Lokal sot me date 05 Dhjetor 2016 ka organizuar mbajtjen e trajnimit nga sektori i bletarise “Pergatitja e bleteve per dimerim” i cili po drejtohet nga Prof. Fadil Kukleci. Takimi po mbahet me fermeret perfitues te projektit si dhe fermere tjere te ftuar nga Komuna Suhareke.