Projekti SUSI/LDF Faza 2 – Konkurs për profesionist të rinjë

Projekti Iniciativa per Fermeret e Vegjel te Suharekes Faza e II-të, financuar nga Agjencioni Austriak per Zhvillim dhe implementuar nga Fondi per Zhvillim Lokal-LDF njofton te gjithe te interesuarit per aplikim ne Programin per Profesionistet e Rinje se afati per aplikim eshte  deri me 19 Maj 2017 (e Premte) ora 16:00. Dokumentacioni i nevojshem per aplikim mund ta gjeni meposhte ose ne linkun www.ldf-ks.org.

Konkurs për profesionist të rinjë