Shikoni konkurset e fundit nga Fondi për Zhvillim Lokal

LDF-IKONAT

Misioni

Misioni yne eshte financimi i aktiviteteve te cilat rrisin dhe permiresojne prodhimin bujqesor, perpunimin dhe marketingun si dhe promovojne zinxhirin e vlerave ne Regjionin Ekonomik Jugor dhe me gjere.

Read More
LDF-SLOGANI

Slogani Ynë

Ne krijojmë ndryshime që zgjasin…

Read More
LDF-VIZIONI

Vizioni

Vizioni yne eshte mbeshtetja e zhvillimit te qendrueshem ekonomik permes avancimit te agro-bizneseve dhe bizneseve rurale ne tere territorin e Kosoves

Read More

Rreth fondacionit

Qëllimi i përgjithshëm i Fondacionit Fondi për zhvillim Lokal  është promovimi i  zhvillimit regjional të integruar dhe të qëndrueshëm në komunën e Suharekës

shiko me shumë

Ne krijojmë ndryshime që zgjasin...
Fondi Për Zhvillim Lokal - Suharekë

Me shumë së 5 vite
eksperiencë

191 Projekte
7 Sektore të përkrahura
3,900,000 Euro Financime